Key Account Manager Søges

Nordsjælland, fuldtidsstilling

Wiesberg er i vækst og vi forsætter den gode udvikling, derfor søger vi en Key Account Manager! Er du god til at skabe relationer og åbne døre hos kunderne? Så er du kollegaen, vi søger!

Jobbet

Vores kundeliste består hovedsageligt af danske koncerner, og den skal plejes! Du har ansvaret for opfølgning af eksisterende kunder samt at udvikle kundeporteføljen. Du vil informere og rådgive danske koncerner om simplificering og effektivisering indenfor finansiel konsolidering, budgettering, forecasting, rapportering og visualisering. Erfaring indenfor områderne er en fordel, men ikke et krav, da alt nødvendig viden vil blive grundigt gennemgået ved jobopstart.

Typiske Arbejdsopgaver

  • Fastholde og udvikle forretning med nuværende kunder.
  • Selvstændigt udvikle kundeporteføljen på det Nordiske marked.
  • Salg af Wiesberg’s løsninger og IBM Analytics software, samt Wiesberg services såsom support, implementering og undervisning.
  • Identificere, planlægge og opsøge potentielle kunder samt afholde indledende kundemøder.
  • Tilrettelægge salgskampagner i samarbejde med marketing og vores forretningspartnere.

Din Profil

Du er ambitiøs, vedholdende og god til at skabe relationer. Ansvar, frihed og engagement motiverer dig til at nå dine mål. En organiseret og systematisk tilgang til opgaver karakteriserer din arbejdsgang. Vi ser gerne at du er resultatorienteret med et målrettet fokus på salg. Du har mere end 5 års erfaring med at erhverve B2B kunder samt salg af software løsninger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med telemarketing, et CRM program og økonomifunktionerne i store virksomheder.

Du mestrer dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Tilgengæld Får Du

Tilgengæld får du en arbejdsplads med masser af frihed og rig mulighed for selv at præge stillingen. Vi tror på frihed under ansvar, og derfor har du frihed til selv at planlægge dine opgaver.

Du kommer til at spille en afgørende rolle for en virksomhed i vækst. Hvis du vil gøre en forskel, så har vi stillingen klar, med masser af mulighed for personlig og faglig udvikling undervejs!

Om Virksomheden

Vi er et konsulenthus med speciale i koncernløsninger baseret på IBM Analytics. Vi tilbyder løsninger, der effektiviserer og simplificerer koncerners finansielle og operationelle performance management.  

Søg Jobbet

Send dit CV til vores CEO Henrik Karlsgaard hk@wiesberg.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du nå Henrik på 21 810 870. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så ansøg allerede i dag. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

Vi glæder os til, at du bliver en del af teamet!