IBM Planning Analytics Konsulent Søges

Nordsjælland, fuldtidsstilling

Wiesberg er i vækst og vi søger derfor en TM1 Planning Analytics konsulent til at varetage nye projekter!
Har du stærke kompetencer indenfor IBM Planning Analytics powered by TM1 (tidligere Cognos TM1) og vil du gerne med i et dynamisk team, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Jobbet

Du vil være med til at udvikle løsninger til finansiel konsolidering, budgettering, forecasting, rapportering og visualisering. Vi sætter fokus på personlig service, hvilket betyder at du får mulighed for at tage projektarbejdet fra start til slut, med ansvar for foranalyse, design, udvikling og integration. Du vil være i tæt samarbejde med kunderne og vores øvrige konsulenter for i fællesskab at udvikle de bedste løsninger.

Typiske Arbejdsopgaver

Din Profil

Først og fremmest har du et højt fagligt niveau og stærke IBM Planning Analytics kompetencer. Det er en fordel at du har flere års erfaring i branchen samt kendskab til IBM Analytics. Du trives med frihed under ansvar, er glad for en varierende hverdag og udviser gerne fleksibilitet for at møde kundens ønsker, når behovet opstår.

Du mestrer dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Tilgengæld Får Du

Til gengæld får du en arbejdsplads der udviser samme fleksibilitet overfor dig, og giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling. I denne stilling har du rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og hverdagen.

Om Virksomheden

Vi er et konsulenthus med speciale i koncernløsninger baseret på IBM Analytics.

Søg Jobbet

Send dit CV til vores CEO Henrik Karlsgaard hk@wiesberg.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du nå Henrik på 21 810 870. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så ansøg allerede i dag. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

Vi glæder os til, at du bliver en del af teamet!