We believe in simplifying processes and streamlining businesses.  

Om Wiesberg

Vi finder løsninger til dine udfordringer

Om Wiesberg

Grundlagt i 2004 og som IBM Business Partner har Wiesberg igennem 15 år erhvervet spidskompetencer i IBM Cognos Controller, IBM Planning Analytics powered by TM1 og IBM Cognos Analytics. Vi designer skræddersyede løsninger i IBM Analytics paletten til finansiel rapportering og konsolidering, der giver fuld kontrol over planlægning, budgetering, forecasting, rapportering og analyse.

IBM Business Partner

Til forskel fra andre konsulenthuse er Wiesbergs sortiment kendetegnet ved kun at indeholde IBM produkter. Vi har specialiseret os i IBM og opnået en exceptionel ekspertise, så at du kan få én samlet og altomfattende løsning, der integrerer, kommunikerer og samarbejder på tværs af platforme og programmer.
Læs mere om vores strategiske partnerskab her.

Vores Passion

Vi har passion for at designe modeller, der gør komplekse processer enkle og nemme at arbejde med. Vores tilgang er, at gøre komplicerede arbejdsprocesser og langsommelig data-bearbejdning simpel ved at automatisere processer; så vore kunder kan prioritere værdiskabende aktiviteter og handle på databaseret indsigt.

Hvordan Vi Gør

Vores løsninger er udelukkende baseret på konfiguration, som gør modellerne fleksible og kan hurtigt opdateres og tilpasses til kunders ændrende og voksende behov. Løsningerne er bygget på best-practice og branche specifik viden af kompetente konsulenter med højt fagligt og sprogligt niveau.  

Vores Værdier

Vi udmærker os ved at levere en personlig service og skabe tætte relationer med vores klienter. Wiesberg er en lokal konsulentvirksomhed, der har dig i fokus, med alle dertilhørende processer placeret og udført i Danmark. Vores indstilling til at drive virksomhed er åben og tillidsfuld; med samme sind bygger vi relationer og assisterer vores kunder i Danmark såvel som i Norge, Sverige og Tyskland.

Vores Mission

Målet er at styrke vores kunders konkurrenceevne med præcise, aktuelle og relevante data. Vi leverer integrerbar og omsættelig viden, til at facilitere forbedret beslutningstagen og optimere virkomhedsstyring.