Legal Konsolidering

En Wiesberg Løsning

Book et demomøde,
for at opleve en enkel og effektiv løsning.

Automatisk

Kan tilgås via web & desktop applikation.

Fuld Kontrol

Wiesbergs Konsolideringsløsning giver dig, foruden rettidig og præcis konsolidering, også revisionsspor, fuld kontrol over data fra input til lukning; real time konsolidering, analyse og rapportering; automatiserede eliminerings-, valutaomregnings-, afstemnings-, konsoliderings og lukningprocesser; fleksible strukturer der nemt kan opdateres til ændrende interne og eksterne forhold; en løsning som finansafdelingen selv kan styre og vedligeholde. Med andre ord, et konsolideringsværktøj designet til at gøre dit arbejde nemmere.

Simplificer Processer

Process styring er en kraftfuld funktion, der giver uovertruffen gennemsigtighed og kontrol over data, processer og lukning. Automatisering på tværs af disse processer gør periodelukning optimeret og effektiviseret, i og med at mindre tid og færre resourcer skal afsættes til opgaven. Med 200+ prekonfigurerede rapporter kommer virksomheden hurtigt i gang fra start. Wiesberg supplerer med målrettede modeller og rapporter skræddersyet til din virksomheds behov og processer.

Ingen Programmering

Wiesbergs Legale Konsolideringsløsning er baseret på IBM Cognos Controller. Værktøjet er udelukkende bygget på konfiguration, som bringer en række fordele med sig. Finans kan styre og vedligeholde løsningen, udenom IT og programmering, hvilket også gør løsningen personuafhængig.

Fleksibilitet

Konsolideringsværktøjet er bygget på konfiguration, hvilket tillader nem og hurtig opdatering af løsningen. Således kan den tilpasses ændrende behov, til alt lige fra ejerforhold til lovregulering. Vi bygger jeres strukturer legale og fleksible, så løsningen er et værktøj der facilitere drift og transition periods. Legal Konsolidering understøtter IFRS, U.S. GAAP, local GAAPs , IAS, m.m.

Vær På Forkant

Løsningen Legal Konsolidering leverer det nødvendige data, for at virksomheden kan foretage performance management og business intelligence i dit foretrukne værktøj.

Prøv et simpelt konsolideringsværktøj. Book et personligt demomøde nu.

Integration & Consolidation

Budgettering & Planlægning

Rapportering & Visualisering