Integration & Consolidation

En Wiesberg Løsning

Med Integration & Consolidation får du

Digitaliserede processer
Automatsering
Workflow management
Minimerer fejl & giver gode betingelser for værdiskabelse
One truth
Data integritet
Data indsigter
Faciliterer tillid til data
& beslutningstagning
Én løsning
Integreret miljø
Brugervenlig platform
Gør løsningen nem at
adoptere & værdsætte

Én Komplet Løsning

Integration & Consolidation by Wiesberg giver din virksomhed én altomfattende løsning der dækker konsolidering, budgettering og forecasting samt rapportering og visualisering. Ved at implementere én samlet løsning, kan virksomheden nyde data integritet og have tillid til at generere pålidelige resultater. Således vil  problemer grundet inkompatible programmer eller manglende integration ikke opstå, heller ikke når virksomhedens aktiviteter udvides.

Implementering

Vi udfører hurtig og effektiv implementering og dataintegration, for at minimere virksomhedens disruptionsperiode. Dedikerede konsulenter, som I altid kan henvende jer til, tager jeres projekt fra start til sidste detalje. Vi leverer tilpassede skabeloner til rapportering, så I altid har analyse og nøgletal tilgængeligt på et split sekund, i en samlet platform. I får en færdig pakke med alt fra Cash Flows til KPI’er, blot fortæl os hvad I skal bruge.

Hurtigere Arbejdsgange, Mindre Ventetid

Vores ekspertise ligger i simplificering. Simplificering og digitalisering af processer og strukturering af data garanterer det mest optimale brug af databasen. Kronologisk korrekte bearbejdningsprocesser garanterer et ubesværet forløb og den hurtigst mulige eksekvering af kommandoer.

En Løsning der Virker

Integration & Consolidation Løsningen er gennemtestet og baseret på standard software (IBM Cognos Controller, IBM Planning Analytics powered by TM1 og IBM Cognos Analytics), hvilket sikrer en personuafhængig løsning der fungerer. Løsningen er skalérbar og fleksibel.

Jeres Nye Status Quo

Når Integration & Consolidation er implementeret, er virksomhedens status quo struktureret data, opdaterede ejerforhold, automatiske elimineringer, og med mulighed for kontinuerlig planlægning på relevante data, som alle har adgang til. Virksomhedens regnskab, struktur og processer er overskuelige og præcise. Du kan bruge din vidensbaserede indsigt og virksomhedens frigivede resourcer på strategisk planlægning og værdiskabende aktiviteter.

Forespørg en demo.
Vi vender tilbage inden længe.

Legal Konsolidering

Budgettering & Planlægning

Rapportering & Visualisering