IBM Business Partner

A strategic partnership for everyone's benefit

Wiesberg er en aktiv IBM Business Partner og medlem af IBM Advisory Board for IBM Cognos Controller.
Wiesberg er et skridt foran markedet, hvilket sikrer, at vores kunder altid er opdaterede med adgang til de seneste funktionaliteter.

Hvad betyder det for dig?

Som medlem af IBM Advisory Board for Cognos Controller, står vi i en unik position til at få værdifuld indsigt i udviklende teknologier og softwareopgraderinger/opdateringer. Dette er en direkte konkurrencefordel for vores kunder, da vi kan holde vores kunder opdaterede på nye værktøjer og deres muligheder, før de overhovedet rammer markedet.

På længere sigt

Igennem vores IBM Partnerskab har vi opnået en indflydelsesrig position til at påvirke IBMs innovation efter vores kunders behov. Vi arbejder på at sikre bedre produkter og brugeroplevelser for vores kunder gennem åben og ærlig kommunikation med IBM.

Stærkere Sammen

IBM er et stærkt brand og en stærk partner i form af sine resourcer, teknologier, man-power og viden. IBMs ekspertise strækker sig udover hvad én virksomhed kan erhverve sig igennem én “livstid”, fordi den bygger på aggregeret viden af IBMs egne erfaringer og alle deres partneres erfaringer. Dette giver Wiesberg en stor pulje af viden at trække på, udover vores egen erfaring.