Rapportering & Visualisering

En Wiesberg Løsning

Se en teaser eller rul ned, for at se en fuld demonstration.

Lige til Pointen

Wiesbergs Rapportering og Visualiseringsløsning, baseret på IBM Cognos Analytics, gør self-service analytics, visualisering af data og deling af disse nemt og hurtigt på én enkelt platform.

Visualiser

Transformer dine tal til mindeværdige fortællinger. Præsenter informationer via grafer, diagrammer eller baseret på lokationer m.m., og sammensæt dine data i dashboards og stories, hvor funktioner som voice over og interaktive elementer er tilgængelige. IBM Cognos Analytics foreslår hvordan data bedst præsenteres, baseret på genkendelse af input. Machine learning sikrer en konstant udvikling af værktøjet og forbedring af brugeroplevelsen.

Udforsk

Rapportering giver overblik og indsigt i økonomiske sammenhænge. Visualisering af data giver mulighed for at udforske virksomhedens tal på en intuitiv måde, der foruden hurtigere forståelse af store mængder info, også tillader at bedre gennemskue tendenser, mønstre og se sammenhænge, der ellers kan være dybt begravet i regnerark. Brug eksempelvis funktionen Pattern Detection til at være på forkant med dette. Du kan kombinere og sammenligne data på tværs af dimensioner, business units eller netop de variabler, der er relevante for din virksomhed. Wiesberg designer modeller og templates til din virksomhed, baseret på jeres ønsker og behov.

Del

Lav dine rapporter intuitive og spændende, og del dem med dine kollegaer enten ved at lade dem abonnere på dem eller gøre dem tilgængelige for de forskellige bruger-niveauer.

IBM Cognos Analytics og IBM Planning Analytics powered by TM1 giver Business Intelligence og Performance Management én samlet platform.

Se hvad vi kan gøre for din virksomhed. Book et demomøde.

Forespørg en demo.
Vi vender tilbage inden længe.

Integration & Consolidation

Legal Konsolidering

Budgettering & Planlægning