Budgettering & Planlægning

En Wiesberg Løsning

Se demoen og book et demomøde, for at se mere.

Softwaren bag Løsningen

Wiesbergs Budgettering- og Planlægningsløsning, er baseret på det ledende redskab indenfor Performance Management: IBM Planning Analytics powered by TM1. Softwaren kører på IBMs TM1 motor, med in-memory kube teknologi, der agilt håndterer store mængder data. Grænsefladen er yderst brugervenlig, har et flot design og med et layout der kan tilpasses, lige fra farvetemaer til baggrundsbilleder.

Planlæg for Fremtiden

IBM Planning Analytics powered by TM1 er dit go-to værktøj for optimeret budgettering, planlægning, forecasting og analyse. Wiesbergs Budgettering- og Planlægningsløsning muliggør kontinuerlig planlægning, pålidelige, løbende prognoser og what-if analyse til at teste forskellige scenarier og antagelser. Data bliver tracket, godkendt og behandlet med samme standard, som sikrer dataens validitet; og alle har adgang til de seneste data via web, hvilket skaber ét fællesgrundlag at tage udgangpunkt i.

Se det Store Billede

Wiesberg skaber de nødvendige bestingelser for at virksomheden kan koncentrere sig om målsætning, relaterede aktiviteter og finansielle opgaver, ved at integrere analyse, realiserede data og finansielle resultater, med budgettering og operationelle planer. Med Budgettering- og Planlægningsløsningen kan du følge op på og identificere, hvordan det går med at nå i mål, hvor I præsterer og hvor I afviger. Du får overblik over hele processer, hvordan de interagere og mulighed for at stille skarpt helt ned på business unit niveau.

Arbejd Smartere

Wiesbergs Budgettering- og Planlægningsløsning fremmer din budgetprocess ved at reducere brug af resourcer til at opnå samme (og bedre) resultater. Vi automatiserer procedurer indenfor alle områderne: budgettering, planlægning, forecasting og analyse. IBM Planning Analytics powered by TM1 eliminerer brug af spreadsheets, og dermed undgås flere regnearkversioner, manuelle fejl og ukontrollerede inputs. Derimod giver softwaren dig stadig mulighed for at arbejde i Excel, via et add-in. Derfor får du både IBM Planning Analytics’s fordele i form af én opdateret database for alle, med automatiserede processer, og Excel’s velkendte værktøjer.

I stedet for at bekymrer jer om data, bearbejdning, spreadsheets og korrekte formler, kan I have tillid til jeres data og fokusere på sjovere aktiviteter, der skaber værdi for virksomheden.

Forespørg en demo.
Vi vender tilbage inden længe.

Integration & Consolidation

Legal Konsolidering

Rapportering & Visualisering